Logo DP International en foto Marja.

OntPiller:

Bestelprocedure en prijzen.

Foto van geluks-hond op beurs.We zijn er van overtuigd dat u de OntPiller het beste gedemonstreerd kan krijgen, zodat u kunt voelen hoe het werkt. Het blijkt moeilijk om de handleiding werkelijk goed op te volgen, zodat teleurstelling snel mogelijk is. Dat geldt vooral voor dunnere stoffen, omdat daar delicaat mee moet worden om gegaan.

Helaas zit het er voorlopig niet in dat we op de beurs zullen staan. En in de winkel is het produkt niet te krijgen. Heeft u echter een kennis die het u voor kan doen, of u wilt iets nabestellen, dan blijft het mogelijk om de OntPiller en/of zooltjes hier te bestellen. De bestelprocedure daarvoor staat hieronder:


U kunt OntPiller(s) en/of zooltjes per post of mail bij ons bestellen via de pagina Contact.

Vergeet daarbij niet uw volledige adres op te geven, en liefst ook een e-mail adres (indien niet beschikbaar een telefoonnummer), zodat we eventueel met u kunnen overleggen voor we tot verzending overgaan. U krijgt een bevestiging met specificatie van de totale kostprijs.Foto van 3 OntPillers + 1 zool. Na uw akkoord daarop, wordt uw bestelling verzonden, en we laten weten wanneer het op de post is gedaan.

U betaalt de hieronder genoemde prijs van het product per stuk, plus de actuele verzend-kosten. Omdat een enkele OntPiller al niet door de brievenbus gaat zijn de verzendkosten relatief hoog voor een enkel exemplaar. De zooltjes gaan gewoon per brievenpost.

Produkt Eenheidsprijs
Ont-Piller (compleet) € 15,00
2 Zooltjes voor Ont-Piller € 6,50

De OntPiller wordt geleverd met één reserve zooltje en een schriftelijke gebruiksaanwijzing in vier talen. Losse zooltjes worden per paar geleverd, de eenheidsprijs geldt dus voor twee zooltjes.