Logo DP International en foto Marja.

OntPiller:

Waarop en hoe het werkt.

De kans is groot dat u al eens een speciale borstel gekocht hebt om pillen, pluizen of haren te kunnen verwijderen van uw kleding, of bekleding. Waarschijnlijk was dat geen succes, anders las u dit niet. Met borstels lukt het niet of nauwelijks om Pillen te verwijderen van stof. Met de Ont-Piller komt heel wat kleding er weer als nieuw uit te zien. Met de Ont-Piller is uw bank ook gemakkelijk te ontharen.

Foto van likkende leeuwin.De Ont-Piller werkt als een kattentong, en het zooltje van de Ont-Piller heeft hier ook wel enige gelijkenis mee. Hoe een kattentong werkt, ziet u hiernaast gedemonstreerd. Als u een kat heeft, dan weet u al dat deze geen borstel of washandje gebruikt om zich schoon te maken. Het in één richting strijken is ook precies hoe de Ont-Piller toegepast moet worden.
Zie hiervoor de gebruiksaanwijzing, die nauwkeurig opgevolgd moet worden om teleurstellingen te voorkomen.

De Ont-Piller verwijdert de pillen niet van alle stoffen, het werkt het beste op katoen en wol, maar ook goed op de meeste synthetische stoffen. Zolang u geen kracht gaat gebruiken, en bij zeer delicate stof eerst slechts een deel van het zooltje gebruikt, kunt u het op van alles uitproberen.

Foto van hand met Ont=Piller over trui.De Ont-Piller kan niet voorkomen dat er na behandeling opnieuw pillen, pluizen of haren op de (be)kleding ontstaan. Het zooltje heeft gelukkig een lange levensduur. Gebruikt u het alleen voor bijvoorbeeld een paar truien, dan kan het zooltje jaren mee gaan zonder slechter te gaan presteren. Op puur synthetische stoffen kan de slijtage iets hoger liggen. Mensen die dagelijks de bekleding ontdoen van honden- en kattenharen kunnen enkele zooltjes per jaar nodig hebben.

U merkt vanzelf wanneer het zooltje minder goed functioneert, en u kunt het dan zelf vervangen door een nieuwe (zie de gebruiksaanwijzing). Bij aankoop van de Ont-Piller wordt één reserve zooltje mee geleverd, u kunt deze ook nabestellen.